• ulu_fanua_01
  • ulu_fanua_02

Weifang Tailai Steel Structure Engineering Co., Ltd. Faʻalauteleina le Aapa Atu i le Lalolagi ma le Faʻamaeʻaina Manuia o Fale Faʻapipiʻi Uamea i Honduras

Weifang Tailai Steel Structure Engineering Co., Ltd., o se ta'ita'i fa'atau atu o falea'oga fau u'amea ma fale tu'ufa'atasia, fa'ailoa ma le mitamita le fa'amanuiaina o le fausiaina o se fale gaosi fa'ameamea mo se tagata fa'atauaina i Honduras.O lenei ausia mata'ina e fa'ailoa ai le fa'amaoni o le kamupani i le tu'uina atu o fofo faufale fa'apitoa a'o fa'amalosia lona i ai i le maketi o le lalolagi.

O le mae'a o le fale gaosi uamea i Honduras o lo'o fa'amauina ai le tautinoga a Weifang Tailai i le fa'alauteleina o lona tulaga fa'ava-o-malo ma le tu'uina atu o fofo tetele i le lalolagi atoa.I vaega ta'itasi o le poloketi, mai le amataga o le mamanu e o'o i le pa'i mulimuli, na fa'aalia e le 'au fa'apitoa a le kamupani lo latou fa'amaoni e le maluelue ma le le maluelue o le ta'utinoga i le tulaga lelei.

O le falegaosimea fou faatoa mae'a o lo'o fa'ata'ita'ia ai le fa'atauaina a Weifang Tailai o le fa'ainisinia tonu, faiga fa'aauau, ma le fa'amalieina o tagata fa'atau.Fausia ina ia fa'amalieina tulaga fa'atonutonu lelei ma tausisi i fa'atonuga saogalemu, o le fale e fa'ata'ita'ia ai le fa'atumauina e le maluelue a le kamupani i le fa'amautinoaina o faufale pito i luga.

O le faletua ia Liu, le Pule Sili o le Weifang Tailai Steel Structure Engineering Co., Ltd., na ia faaalia lona agaga faafetai i le au atoa mo a latou taumafaiga maoae."O le faʻamaeʻaina lelei o lenei fale gaosi uamea o se faʻamaoniga o le tomai ma le faʻamaoni o la matou 'au. Matou te faʻamaualuga tele i le tuʻuina atu o se fale faʻaonaponei e le gata ina ausia tulaga faʻapisinisi ae e saofagā foi i le tuputupu ae ma le atinaʻe. o Honduras," o lana tala lea.

O le fa'amae'aina o le falegaosimea ua sauni e fa'aosofia ai le fa'atupulaia o le tamaoaiga i totonu o le itulagi, ma maua ai le tele o avanoa faigaluega ma fa'amalosia ai le tamaoaiga o le atunu'u.Weifang Tailai Steel Structure Engineering Co., Ltd. o lo'o tumau pea lona fa'amaoni i lana matafaioi tu'ufa'atasi o le fa'alauiloaina o faiga fa'aauau ma le a'afia lelei o nu'u o lo'o tautuaina.

O le au a Weifang Tailai o loʻo vaʻavaʻai atu i luma i le tautuaina o tagata faʻatau i Honduras ma lagolagoina lo latou faʻalauteleina i se maketi faʻavavevave.O le faʻamaeʻaina lelei o lenei falegaosimea e faʻaleleia atili ai le gafatia o le kamupani i galuega eseese, e aofia ai fale faʻapisinisi ma fale gaosi oloa, faleteuoloa malosi, ma fale tuʻufaʻatasia, aʻo mafai ona tuʻuina atu i le taimi tatau ma tausia tulaga maualuga o le lelei.

I le avea ai o se faʻatau oloa faʻatau atu o fale tuʻufaʻatasia, Weifang Tailai Steel Structure Engineering Co., Ltd. o loʻo tuʻufaʻatasia faʻapitoa e faʻafetaui le faʻatupulaia o le manaʻoga mo le taugofie, faʻalelei, ma faʻavasega fale fofo i le lalolagi atoa.Faatasi ai ma le faʻaopoopoga o lenei falegaosimea fou, ua faʻamalosia e le kamupani lona gaosiga gafatia ma gafatia faʻatau atu, faʻafeiloaʻi atili ai faʻamoemoega o tagata faʻatau i le lalolagi.

Faʻamanatuina le faʻamaeʻaina o le falegaosimea i Honduras, o Weifang Tailai Steel Structure Engineering Co., Ltd. o loʻo tumau mausali i lana tautinoga i le faʻaauau pea o le faʻaleleia, tuʻuina atu o oloa faʻapitoa, ma faʻalauteleina lona i ai i le lalolagi atoa.O le taula'i le maluelue a le kamupani i le tu'uina atu o fofo faufale pito i luga e sili atu i fa'amoemoega o tagata o tausia e fai ma o latou malosi fa'amalosi.

E uiga i Weifang Tailai Steel Structure Engineering Co., Ltd.: Weifang TailaiFauga uameaEngineering Co., Ltd. ose tagata fa'atau oloa fa'apitoa e fa'apitoa i falea'oga fau u'amea ma fale tu'ufa'atasi.Fa'atasi ai ma le taula'i i le fa'ainisinia sa'o, faiga fa'atumauina, ma le fa'amalieina o tagata fa'atau, o lo'o tu'uina atu e le kamupani ni fofo faufale fou ma maualuga i tagata fa'atau i le lalolagi atoa.O lana 'au fa'apitoa e fa'amuamua le sili atu i fa'amoemoega o tagata o tausia, fesoasoani i le atina'eina o le tamaoaiga, ma le fa'aleleia o le tuputupu a'e gafataulimaina i totonu o nu'u.

11
22

Taimi meli: Oke-27-2023