• ulu_fanua_01
  • ulu_fanua_02

O le a le mea e tatau ona gauai atu i ai i le mamanu o faleaoga fausaga uamea?

Fa'atusatusa i le fa'ata'ita'iga fa'aleaganu'u fale, ua fa'amanuiaina e le tele o atina'e le fa'aa'oa'oga uamea mo lona maualuga.O lea la, o le a le mea e tatau ona gauai atu i ai i le mamanu o faleaoga fausaga uʻamea?

O galuega faufale uameap fa'amatalaga mamanu:

O le faʻafitauli muamua e foʻia i le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o fale fale gaosimea o le faʻafitauli o le avega.O le fale gaosimea faumea e tatau ona tauaveina le uta fale, timu, pefu, matagi, uta kiona ma uta tausiga.

O le gafatia gafatia o le laupepa u'amea e fesoʻotaʻi ma uiga faʻalava, malosi, mafiafia ma le faʻaogaina o le faʻaogaina o le uʻamea uʻamea.mamao purr pa.O le mea lea, o le gafatia e tatau ona gauai atu i ai pe a mamanuina le fale gaosimea.

Ituaiga fausaga o sfalea'oga faufale

O lo'o avanoa fa'amea u'amea fa'a'au'au ma ie u'amea malulu e maua mo le pito i luga.

Mo mafutaga faaleaoaoga e aunoa ma ni cranes, e mafai e le fa'avaa ma'a'a autu ona fa'aogaina se fa'avaa fa'alava felavasa'i.O le koluma-ituaiga koluma o se koluse faʻaleagaina, ma le pito i lalo ole koluma o loʻo faʻapipiʻiina, lea e taugofie ma faʻalagolago.

Mo falegaosimea o lo'o iai cranes, e le tatau ona fesuia'i le vaega fa'alava o nei koluma, ae tatau ona tutusa.E le gata i lea, o le uʻamea uʻamea e mafai ona i ai se vaega felauaiga fesuiaʻi, ma o le faʻavae koluma e fesoʻotaʻi faʻamalosi, lea e saogalemu ma taugofie.

Fa'ata'ita'iga fa'ameamea fa'amalama fa'amalama.

O moli ose fa'afitauli tele fo'i i totonu o le falea'oga faufale u'amea tele.Aemaise lava i nisi fale gaosi oloa, moli o se meafaigaluega taua.Fa'aoga paneta moli e fa'aleleia atili ai moli i totonu i le ao ma sefe le malosi.

Fa'apipi'i fa'amalama po'o tioata i nofoaga fa'apitoa i luga o le taualuga u'amea.O le faʻamalama faʻamalama e tatau ona umi e pei o le taualuga uʻamea.O sooga i le va o le laupapa moli ma le taualuga uamea e tatau ona le susu.

Susū-puipui

O le taumafanafana o le vaitau timuga.Ina ia taofi le ausa vai mai le sola ese mai le uʻamea pito i luga ma lalo, e tatau ona aveese le ausa vai mai le ipu uʻamea pito i luga.

O le pito i luga o le taualuga uʻamea e tatau ona faʻatumu i le vavae faʻafefe, ma le pito i lalo o le taualuga uʻamea e tatau ona ufiufi i se paʻu e le susu.O le taualuga uʻamea o loʻo i ai se masini ea, lea e faʻaaogaina e puipuia ai le susu i totonu o le fale gaosi oloa.

Fausia fausaga uamea mamanu puipuiga afi.

E tatau ona mafaufauina le puipuiga o le afi i le mamanu o faleaoga fausaga uamea.Pe a faʻaaogaina se fale faumea faumea, o loʻo i ai le tele o lamatiaga natia i le tulaga o le afi.

Pe a sili atu le vevela o vaega o le falegaosimea fausaga uamea i le vevela faʻamaonia, o le a faʻaitiitia le malosi ma le malosi o vaega, ma o le a faigofie ona tupu faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Mo lenei mafuaʻaga, e manaʻomia ai le faʻafefeina o fale gaosimea fale uamea i mea e le mu e faʻaleleia ai le afi o fale i le afi.

fa'amama leo

O le pisapisao o se faʻafitauli e le maalofia i le gaosiga ma le fausiaina.O le fausiaina o uamea e puipuia ai le leo i totonu ma fafo.

O le pito i luga o le potu uʻamea e tumu i mea faʻamalo leo (e masani ona faia i le cotton faʻafefe leo), ma o le faʻaogaina o le leo e faʻaalia i le eseesega o le leo i itu uma e lua o le taualuga uʻamea.

E fa'alagolago le a'afiaga o le fa'amama leo i le mafiafia ma le mafiafia o mea fa'amama leo.E taua le matauina o mea fa'amama leo e eseese a'afiaga i leo o alalaupapa eseese.

fa'avevelaina o le vevela

E tatau foi i le fale gaosi oloa ona gauai atu i le faʻaogaina o le fausaga uʻamea.Afai o lefale gaosi uameafale e fausia i se nofoaga malulu, insulation e tatau ona mafaufauina i le taumalulu.

E maua le fa'alumaina e ala i le fa'atumuina o u'amea taualuga (e masani lava o fulufulu tioata ma fulufulu papa) i le fa'amama.

Insulation fa'alagolago i le tele o mea: insulation mea fulufulu mamoe, density ma mafiafia.Le susu o le ie cotton insulation, le auala fesoʻotaʻiga o le taualuga uʻamea ma le fausaga o loʻo i lalo (anti-cold bridge).Toe fa'aaoga le mana malulu o le pito i luga uamea.

华建照片优化 (3)


Taimi meli: Mati-08-2023